Plannen

Het Voorveld

Dit is het voorveld in de zomer van 2020. Samen met The Weathermakers gaan we op dit veld een permacultuur realiseren. Een grote vijver wordt de basis van deze natuurontwikkeling. In 2021 gaan we aan de slag om de vijver uit te graven. In deze vijver staan de algen aan de basis van de biodiverse toekomst. Met de mogelijkheden voor waterberging draagt de vijver bij aan klimaatadaptatie. Volg via onze berichten hoe het voorveld zich de komende maanden en jaren gaat ontwikkelen tot een explosie van groen en leven!

Moestuin zonder onkruid

Zelfvoorzienend wonen kost tijd. Een moestuin met weinig onderhoud helpt dan enorm. We legden flink dik karton op het schrale gras en daarop zetten en we bakken van oud steigerhout. Die bakken vullen we vervolgens met een flinke laag compost. Dan zaaien en wachten tot de groenten gaan groeien. Met slechts een keer in de paar weken onkruid verwijderen, groeien deze groenten moeiteloos door.

Plant je eigen bos

Hoe mooi zou het zijn als mensen via Standing People ergens in Nederland een eigen stukje bos kunnen kopen of huren? En plek om met gelijkgestemden samen te komen, bomen te planten, hout te oogst of gewoon een kampvuurtje te maken? Deze droom koesteren we al een tijd. Voor meer info http://www.plantjeeigenbos.nl

Gastenverblijf

Hier tekst invullen over het gastenverblijf.